dimecres, 4 de març del 2015

UN DIA QUALSEVOL....

Avui es d’aquells dies que et lleves amb el peu esquerra . Tots tenim dies i èpoques d’aquestes, be,que us he d’explicar... Es d’aquells dies que quan vas a la cuina a fer el cafè amb llet de bon mati, t’adones que no tens llet i recordes que ahir havies d’anar a comprar i no ho vas fer.  Et vesteixes tot renegant del  que t’ha passat  i mires per la finestra per veure quin dia t’espera i veus que el dia no es gens clar,  que s’assembla ben be al mateix dia que de moment portes tu.

T’armes de valor i surts al carrer encara que no en tinguis ganes, no tens mes remei. Van passant les hores del dia  i  poc a poc  aquest es torna més clar, surt el sol i ho il·lumina tot cada cop mes. Això poc a poc et dona ànims per pensar que potser el mati que has tingut, ha sigut un moment puntual i que el dia acabarà esdevenint un bon dia.
 I just quan comences arrancar amb mes il·lusió i energia, va i comences a notar que el cel es torna a tapar, que tot es torna d’un color grisos i trist. Tornes a recordar tot allo que t'ha passat al mati. De cop i volta, comença a ploure amb molta força semblant que el cel es vagui a trencar i penses, coi ja en tinc prou d’aquest dia!

Però quan menys t’ho esperaves, i ja donaves el dia per perdut, acabes de dinar i mires per la finestra  i veus que el sol il·lumina aquelles flors que tens al balco, els núvols que aquest migdia tapaven tot el cel i que semblaven que no s’escamparien mai, han marxat i han deixat una imatge i un paisatge espectacular.  Surts a passejar per que necessites aire i observes que els camps ara son mes  verds que mai,  que aquell cel que unes hores abans era gris i negre, ara s’ha tronat blau i nítid, sense  gota de vent i amb les muntanyes nevades de fons. Aquest moment et sents relaxat, el paisatge t’envolta i t’abraça, a la vegada et deixes portar per les olors i els sons  i en definitiva, et dona pau i tranquil·litat. Tornes amb les piles carregades, amb energia i amb ganes de seguir amb el que et queda de dia i mes si fa falta...


En resum, aquesta historieta d’un dia qualsevol.. va per tots aquelles persones que creuen que pel motiu que sigui tenen una “dies” que s’emblen negres. Doncs recordeu que tard o d’hora aquest dies tambe et donen un “raig de sol” que us aportara il·lusió i energia.  Així que mai heu de donar res per perdut, ja que  en algun moment o altre segur que hi haura “una estona de sol”. 

1 comentari:

  1. Tal com deia la tornada d’una cançó d’un grup de Rock espanyol:
    Nada hay bajo el sol que no tenga solución nunca una noche venció a un amanecer !!!!

    ResponElimina

Deixeu el vostre comentari: